Margreet Faber

In het kort

Margreet Faber is oprichter en eigenaar van Tuoro begeleiding.

Sinds 1980 is Margreet werkzaam in zorg en welzijn. In 2005 heeft zij Tuoro opgericht met als doel meer mensen beter te kunnen helpen. Zij wordt sinds 2003 ingezet door het Centrum van Consultatie en Expertise (CCE). Haar specialisatie is het anders kijken naar, en echt begrijpen van moeilijk verstaanbaar gedrag en het begeleiden van cliënten door aan te sluiten bij de belevingswereld van de cliënt.

 

Lees meer
Logo Element

“Soms is er al jarenlang sprake van een cirkel van (problematisch) gedrag, waarin al veel is gebeurd en waar cliënt en omgeving letterlijk met de handen in het haar zitten. Vaak wordt direct gezocht naar oplossingen voor beheersbaarheid van het gedrag. Hierin zijn de achterliggende oorzaken ervan, de mogelijkheden om op een andere manier te kijken en begeleiden nog niet uitgeput. Het vraagt om zelfreflectie van ouders, leerkrachten, begeleiders en soms van artsen en therapeuten om uit deze cirkel te stappen. Wil je daadwerkelijk verandering en resultaat dan is het de moeite meer dan waard!”

Margreet Faber - Tuoro
Observeren

Een goede observatie staat aan de basis van een goed begeleidingsplan. Vanuit observatie kunnen we adviseren.

Adviseren

Advies zien we als kerntaak van onze dienstverlening. Geen cliënt is hetzelfde, en elke situatie is weer anders.

Realiseren

Na het opmaken van een begeleidingsplan kunnen we gaan realiseren. De wensen van de cliënt staan centraal.

Evalueren

Om elk traject goed te kunnen doorlopen is ook evaluatie van groot belang. Zo verbeteren we onze hulp verlening waar mogelijk.

Samen14

Samen14 - 14 Gemeenten


OZJT/Samen14 bouwt voor en met de gemeenten aan het Twents Zorglandschap. OZJT managet vanuit deze samenwerking overeenkomsten met aanbieders. OZJT verbindt, faciliteert, coördineert en adviseert vanuit een onafhankelijke, brede, bovenlokale blik.

Ga naar samen14.nl